Εκτυπώσεις Ευρείας Διάστασης

photo

Είτε θέλετε να διακοσμήσετε την επιχείρησή σας με εκτυπώσεις εσωτερικού χώρου, είτε θέλετε να επικοινωνήσετε το μήνυμά σας με εκτυπώσεις ευρείας διάστασης για εξωτερικούς χώρους (πανό, αυτοκόλλητα, επιγραφές) η CMYKPLUS μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Αυτοκόλλητα Βιτρίνας

Μεταμορφώστε την όψη του καταστήματός σας με τα ειδικά Αυτοκόλλητα Βιτρίνας που διαθέτουμε. Μπορείτε να επιλέξετε από μια πλειάδα υλικών τα οποία όχι μόνο θα αλλάξουν την εικόνα σας αλλά σας προσφέρουν πρόσθετα πλεονεκτήματα όπως:

  • Διακριτικότητα: με τα αυτοκόλλητα one way view
  • Σκίαση: με τα αυτοκόλλητα που μειώνουν τη είσοδο του φωτός έως και 70%.
  • Οικονομία: Προσαρμόζοντας την «εικόνα» σας με οικονομικό τρόπο τις γιορτές (Χριστούγεννα, Απόκριες, Πάσχα) ή ενημερώνοντας τους πελάτες σας για τις προσφορές σας (αυτοκόλλητα εκπτώσεων, ειδικές προσφορές κ.α.)

Επιγραφές

Από τον σχεδιασμό μέχρι και την τοποθέτηση, η CMYKPLUS αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες ώστε η επιχείρησή σας να αποκτήσει την επιγραφή που επιθυμείτε.
Είτε πρόκειται για τυπική φωτεινή επιγραφή είτε για επιγραφή τύπου stand, σχεδιάζουμε μαζί την εικόνα της επιγραφής σας και τα εξειδικευμένα συνεργαζόμενα συνεργία μας αναλαμβάνουν την τοποθέτησή της στο κατάστημά σας.

Ειδικές Κατασκευές

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς θα μπορούσατε να μεταμορφώσετε μία πόρτα, το ψυγείο σας ή ακόμα και το γραφείο σας; Με τη βοήθεια της ψηφιακής εκτύπωσης αυτό είναι πλέον εύκολα εφικτό!

Στη CMYKPLUS μπορείτε να μεταμορφώσετε τα έπιπλά σας με πολύ χαμηλό κόστος και να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα για το γραφείο ή το σπίτι σας που εσείς θέλετε.

Επιλέξτε από ένα πλήθος σχεδίων αυτό που σας αρέσει ή φέρτε μας τα δικά σας σχέδια και σας τα τυπώνουμε σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια όπως: Plexiglass, Γυαλί/Καθρέφτη, Ξύλο, Λαμαρίνα κ.λπ.

Επίσης, μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς εξατομικευμένα stand προβολής για τα προϊόντα σας από μουσαμά, χαρτόνι, plexi ή ειδικό αφρώδες υλικό, τόσο για το κατάστημά σας όσο και για την εταιρική παρουσία σας σε εκθέσεις και συνέδρια.